Nieuws

7 oktober 2020

Voor onze audit afdeling zoeken wij twee enthousiaste mensen die ons team kunnen uitbreiden: een junior én senior audit assist.

JUNIOR AUDIT ASSISTENT

Ben jij goed in het voorbereiden, uitvoeren en vastleggen van controle-opdrachten of ondersteun je graag bij het opzetten van een controleplan? Bijt jij je graag vast in de controle van jaarrekeningposten én ben jij een schoolverlater VWO met als favoriete vak wiskunde en M&O? Of volg je de opleiding Accountancy en wil je naast je studie praktijkervaring opdoen om zo sneller in het accountancyvak te groeien? Dan ben jij misschien onze nieuwe junior audit assistent van de audit afdeling.

SENIOR AUDIT ASSISTENT

Maar ben je al minimaal drie jaar werkzaam in de functie van audit assistent, beschik je over een afgeronde studie RA of hier studerend voor? Ben je goed in het voorbereiden, uitvoeren en afronden van controle-opdrachten? Wil je de verantwoording nemen voor het opzetten van het controleplan tot en met het afgeven van de verklaring? Dan ben jij misschien wel de nieuwe senior audit assistent die wij zoeken!

Kijk voor meer informatie over bovenstaande vacatures op werkenbij.hlg.nl of neem contact op met onze HR Adviseur Arianna Harthoorn via vacatures@hlg.nl of via (+31) 33 434 72 00.