Nieuws

17 maart 2021

Sinds een maand werkt Angelique Blom bij HLG. Zij is Administratrice en een fijne aanwinst voor ons HLG-team. Voor Angelique is het een gekke tijd om aan een nieuwe baan te beginnen, maar Angelique hoor je niet klagen! Enthousiast vertelt ze over haar rol en inwerkperiode bij HLG!

 

“Zo’n 15 jaar geleden ben ik begonnen op de administratie van een grote Zweedse keten. Daar heb ik het vak van Administratrice geleerd. Na vier jaar ben ik van baan veranderd waarna ik opnieuw verantwoordelijk was voor de administratie van één bedrijf. Ik zat daar op mijn plek, totdat ik de vacature van Administrateur bij HLG voorbij zag komen. De website van HLG sprak mij aan, dus heb niet lang getwijfeld om te solliciteren. Nu ik er een tijdje werk kan ik zeggen dat ik de juiste keuze heb gemaakt om daadwerkelijk te solliciteren. Het leukste aan mijn baan  bij HLG? Dat ik nu voor meerdere bedrijven werk. Dat is heel dynamisch, leerzaam en geeft energie!”

DE BELOFTE OP DE WEBSITE KLOPT!

We vroegen wat Angelique vooral opvalt. Ze vertelt: “de belofte klopt die HLG op de corporate website hlg.nl en de website werkenbijhlg.nl doet! HLG is persoonlijk en betrokken. Helemaal geen grijze accountantsclub, mijn vooroordeel was dus niet gepast. Iedereen is even behulpzaam tijdens de inwerkperiode die ik praktisch 100% op kantoor doorbreng. Starten bij een nieuwe werkgever en dan direct thuis werken is bijna onmogelijk, de kans om op kantoor te werken als nieuweling is dus zeer welkom. Het inwerkprogramma is heel gestructureerd en alle afdelingen komen hierin aan bod. Zo leer ik niet alleen alle werkprocessen goed kennen, maar ook de HLG-familie!”

HLG UNIVERSITY

“Ik heb zeker ambities om mij verder te ontwikkelen in mijn vak. De cursus WWFT en WKR wil ik op korte termijn afronden en als ik mijn draai bij HLG helemaal heb gevonden, dan ga ik mij verdiepen in de HLG University. Het aanbod aan opleidingen is breed, dus een gepaste opleiding zit er zeker tussen. Wie weet wat de toekomst bij HLG mij brengt, ik heb er in ieder geval zin in!”