Best lastig, ondernemen op verschillende vakgebieden

Best lastig, ondernemen op verschillende vakgebieden, met verschillende producten en diensten, in het binnen- en het buitenland. Jarenlang heb ik administratief door de bomen het bos niet meer gezien: vrijstelling voor de BTW voor sommige trainingen, geen vrijstelling voor ander soort trainingen, inkoop in het buitenland en risico’s nemen in het ondernemen. Ik heb er weleens wakker van gelegen.

Sinds 2015 verzorgt HLG de complete boekhouding voor SAVE Holding De Bilt B.V. en de SAVE training & advies. Ik heb de overstap gemaakt van een administratiekantoor naar HLG, dat had ik jaren eerder moeten doen!

Het zeer praktische advies op het gebied van rechtsvormen en risico’s, het meedenken, het echt begrijpen van mijn business en transparante en het directe contact zorgen ervoor dat ik mij kan bezighouden met mijn corebusiness: advies en training op het gebied van leiderschap, commercie, communicatie en ondernemerschap. En iets compleet anders: het verhandelen van elektrische scooters vanuit China in Nederland.

Sander Verheul SaVe training & advies