Het juiste advies over uw privévermogen

Private clients

U heeft een inkomen. En misschien wel een pensioen. Maar u heeft ook een pensioen uit een voorgaand dienstverband. Het zou kunnen dat hierdoor een pensioentekort is ontstaan. Daarnaast heeft u dromen: een andere woning, een wereldreis … of zelfs allebei. Is dat realistisch? Al dit soort zaken zou u graag inzichtelijk willen maken. Maar waar begint u, en hoe houdt u rekening met inflatie en belastingwetgeving? HLG private clients helpt u graag. Maak kennis met dit specialisme binnen HLG accountants en adviseurs. Financiële planning geeft grip op de toekomst!

 

Voor wie?

Of u nu ondernemer bent, directeur-grootaandeelhouder of werknemer in loondienst: wij begeleiden u op de weg naar uw financiële doel. Uw privésituatie is ons uitgangspunt.

 

Wat doen we voor u?

De specialisten van HLG private clients brengen samen met u in kaart wat uw huidige situatie is en wat uw financiële doelstellingen zijn. In overleg met u maken we een plan waarin staat hoe u uw dromen kunt verwezenlijken. En op de weg naar uw doel zijn wij uw coach.
Wij trekken aan de bel en adviseren u tijdig wat u moet doen. En dat alles voor vast budget dat we in overleg met u hebben bepaald.

Onze dienstverlening op een rij: waaruit bestaat de service van HLG private clients?

  • Een aanvangsbespreking: samen met u brengen we uw financiële doelstellingen in kaart. Eventueel maken wij meerdere scenario’s.
  • Een persoonlijk financieel spoorboekje. Welke stappen moet u zetten en welke keuzes komt u onderweg tegen? Ook nu kunnen we meerdere scenario’s vergelijken.
  • Een jaarlijkse update nadat de aangifte inkomstenbelasting gereed is. Resultaten uit het verleden zijn dan niet langer een onbekende variabele, maar een gegeven. Zo zien we elk jaar of er bijsturing gewenst is.
  • Een eindejaarsgesprek om alvast voor te sorteren voor aankomend belastingjaar. Nadat het kabinet haar nieuwe belastingplannen op Prinsjesdag heeft gepresenteerd, beoordelen wij of het verstandig is om in actie te komen in het lopende kalenderjaar. Een deel van de hypotheek versneld aflossen bijvoorbeeld. Of een dividenduitkering uit de vennootschap.
  • Ook tussentijdse signalen bespreken wij met u. Nadert uw AOW-leeftijd? Of loopt uw lijfrentepolis af? Wij informeren tijdig welke keuzes er op u af komen.
  • Kortom: wij zijn uw financiële coach.

Neem contact met ons op!
Vraag uw relatiebeheerder binnen HLG naar onze service. Of neem contact op met één van de HLG private clients specialisten.

JA, ik wil advies over de financiële coaching van HLG private clients!

Our strong points

  • Professioneel
  • Maatwerk
  • In begrijpelijke taal
  • Persoonlijk en geïnteresseerd

We are happy to help

Gerard de Gooijer
Telephone +31 (0)6 57545603
Harry Geerts
Telephone +31 (0)6 29595953