Nieuws

6 december 2023
Cybersecurity

Cybersecurity

In deze tijd is het evident dat cybersecurity van cruciaal belang is voor alle organisaties, ongeacht hun omvang. Hackers maken snel gebruik van AI-technologieën en kunnen daardoor gemakkelijk toegang krijgen tot veel MKB-bedrijven.

Ze richten zich op het overboeken van geld, het stelen van data, of het volledig versleutelen ervan. De mogelijke gevolgen van dergelijke aanvallen kunnen aanzienlijk zijn voor uw onderneming. Zou u rustig kunnen slapen als u op de hoogte bent van de potentiële impact hiervan?

Als uw accountant kijken wij niet alleen naar de cijfers, maar ook naar de ‘automatiseringsomgeving’ waarin niet alleen cijfers worden verwerkt, maar ook klantgegevens, informatie over medewerkers en productinformatie. Hierbij zien wij ook de cyberrisico’s waaraan de onderneming wordt blootgesteld. In samenwerking met professionele partijen kunnen wij deze risico’s grondig analyseren en beoordelen welke essentiële beveiligingsmaatregelen mogelijk ontbreken.

Benieuwd naar onze aanpak? Hier hebben wij een stappenplan opgenomen. Zorg voor een goede nachtrust, zorg voor uw Cybersecurity.

Auteur: Gerard de Gooijer, Partner