Over ons

Onze missie: solide en betrouwbaar

Wij zijn een solide, betrouwbare en kwalitatief toonaangevende dienstverlener op het gebied van accountancy, belastingadvies en administratieverzorging.

Maak kennis met ons tijdens een informeel gesprek op de bank.

Ga naar onze vacaturesite werkenbij.hlg.nl voor meer informatie over HLG als werkgever en onze vacatures.


Onze visie: nauwe samenwerking

Processen hebben de grootste kans van slagen dankzij nauwe samenwerking. Voor ons is het belangrijk om intensief samen te werken met onze cliënten. Wij werken niet voor, maar mét u. Onze kracht en onderscheidend vermogen liggen vooral in de persoonlijke benadering van ondernemers die eigenaar én bestuurder zijn. Of waar eigendom en bestuur in een beperkt of aantal handen zijn. Juist dan is samenwerking van cruciaal belang.


Onze kernwaarden: persoonlijk en professioneel

Vakbekwame specialisten met een persoonlijke en professionele basishouding: dat is de ruggengraat van HLG. Dit zijn onze kernwaarden:

  • integer zijn
  • kwaliteit leveren
  • proactief communiceren
  • afspraken nakomen
  • respect tonen

 


Onze klanten: wij zijn partner voor het MKB

We richten ons op MKB-bedrijven met een landelijke dekking of internationale vertakkingen. En in het verlengde daarvan familiebedrijven en non-profit organisaties als verenigingen en stichtingen. Onze focus ligt op Midden-Nederland, maar ook op multinationals die in Nederland (willen komen) opereren.