Nieuws

9 januari 2018

‘Dit nieuwe kantoor biedt ruimte voor groei en participatie in de internationale dienstverlening.’ Dat zei Gerard de Gooijer, partner bij HoogeveenLuigjes Groep, bij de officiële opening van de nieuwe huisvesting op 2 januari. Wethouder Albert Dragt van Economische Zaken van de Gemeente Leusden verrichtte de openingshandeling.

Tijdens de drukbezochte nieuwjaarsreceptie op dinsdag 2 januari vierde HoogeveenLuigjes accountants en belastingadviseurs de officiële opening van de nieuwe huisvesting aan de Fokkerstraat 12 in Leusden. De bestaande kantoren in Nijkerk en Leusden zijn hier samengevoegd. Het kantoor heeft op dit moment 35 werknemers.

Na een korte videoconference met Gert-Jan Hoogeveen, die momenteel in Nieuw-Zeeland verblijft, opende de wethouder het kantoor. Volgens Gerard de Gooijer, partner bij HoogeveenLuigjes Groep, zorgt het samenvoegen van beide kantoren voor nog betere organisatieresultaten. ‘Wij leggen voor 2018 onder meer de focus op efficiency, verder verstevigen van onze regionale marktpositie met een krachtige profilering en uitrollen van de IT-mogelijkheden. Er is voldoende ruimte voor verdere groei en verdergaande uitbouw van onze internationale dienstverlening.’

Bron : De stad Amersfoort.nl

2 januari 2018