Nieuws

12 oktober 2023
Inloggen portal

HLG Portal

HLG maakt al enkele jaren gebruik van Mijn HLG, de portal waarin uw accountancyzaken samenkomen. Een groot deel van onze klanten heeft het gemak van de portal al ontdekt. Mijn HLG is ontwikkeld om het voor onze klanten eenvoudiger en efficiƫnter te maken om documenten, zoals aangiften, te versturen en te ondertekenen.

Alle documenten die worden uitgewisseld via Mijn HLG worden via een veilige verbinding verstuurd. Zo bent u ervan verzekerd dat de gedeelde informatie vertrouwelijk blijft. In het dossier in Mijn HLG vindt u de documenten die wij met u delen. U heeft ook de mogelijkheid om documenten te uploaden in uw dossier, zodat u deze niet via onbeveiligde kanalen, zoals e-mail, hoeft aan te leveren.

Datalek
Bij datalekken wordt vaak gedacht aan hackers. Toch gaat het in bijna 70% van de gevallen om een menselijke fout, bijvoorbeeld informatie die onbedoeld naar de verkeerde persoon is gestuurd. En dat is snel gebeurd met een mailtje. Voor uw en onze veiligheid delen wij daarom bij voorkeur documenten via Mijn HLG.

U kunt zowel via de website van HLG inloggen op de portal als via de app:
Klik hier voor Apple
Klik hier voor Android

Let op! De app heet Portal Client Online Portal
U gebruikt hierbij dezelfde gebruikersnaam als voor de portal. Mocht u deze niet (meer) hebben dan kunt u bij ons een nieuwe opvragen via info@hlg.nl.

Mocht u hulp willen bij de installatie dan kunnen onderstaande filmpjes u ook verder helpen:

Hoe-activeer-ik-de-app-in-IOS

Hoe-activeer-ik-de-app-in-Android

Hoe-accordeer-ik-een-document

Hier vindt u meer informatie over de voordelen van Mijn HLG en de mogelijkheden die deze service biedt.

Heeft u vragen over de portal, dan kunt u ons uiteraard altijd bellen of mailen.

Auteur: Gerard de Gooijer, Partner