Nieuws

4 april 2023
Ashraf

Van de klanten die wij bedienen in Nederland krijgen wij regelmatig de vraag of wij hen kunnen adviseren bij internationaal zakendoen, vestigen in het buitenland of andere fiscale vragen. We bedienen ook een groot aantal klanten in het buitenland.

Internationale netwerken
Om aan deze vraag te voldoen is HLG aangesloten bij verschillende internationale netwerken waaronder Allinial Global, één van de grootste internationale accountancy associaties wereldwijd. Een aldoor groeiend netwerk met financiële experts in meer dan 105 landen. Ook zijn wij aangesloten bij IR Global, een wereldwijd netwerk met financiële en juridische dienstverleners. Vanuit deze netwerken nemen wij regelmatig deel aan internationale conferenties en events waarop wij onze dienstverlening presenteren en kennis uitwisselen met andere financiële experts. Een grote meerwaarde voor ons internationale klantenbestand en onze Nederlandse klanten met ambities over de grens.

Joint venture
HLG vormt een joint venture met KNAV. Hiermee creëren wij een wereldwijde accountancy organisatie met vestigingen in 6 landen. Vanuit ons kantoor in Leusden en Amsterdam werken expats vanuit KNAV India en zijn onze specialisten met enige regelmaat te vinden op kantoor in India, de VS, Canada, het VK en Singapore.

Heeft uw bedrijf internationale ambities en wilt u daar graag meer over weten? U bent van harte welkom om daar een keer over te komen praten op ons kantoor in Leusden of Amsterdam.