Nieuws

22 september 2020

Op Prinsjesdag presenteerde het kabinet de Miljoenennota 2021. Hierin staan de verschillende plannen waar u als ondernemer mee te maken krijgt. Daarnaast presenteerde het kabinet het Belastingplan 2021. De maatregelen die hierin beschreven staan zijn sterk beïnvloed door de coronacrisis. Wat zijn voor u de consequenties van de Miljoenennota en het Belastingplan? Wij zetten alles voor u op een rij.

 

 

INZICHT IN MILJOENENNOTA

Om inzicht te geven in zowel de Miljoenennota als het Belastingplan, hebben we een ‘Special Miljoenennota’ opgesteld. Dit in samenwerking met de SRA (Samenwerkende Register Accountants en Accountants Administratieconsulenten). Dit document bevat voorstellen van het kabinet die in de komende periode in het parlement worden behandeld. De voorgestelde maatregelen treden per 1 januari 2021 in werking, tenzij anders vermeld.

Klik hier voor de samenvatting van de Miljoenennota 2021.

WIJ HELPEN U GRAAG

Wij begrijpen het wanneer u vragen heeft over de Special Miljoenennota 2021. Wij denken graag mee over hoe bijvoorbeeld de steunmaatregelen door u kunnen worden benut en de vereisten hierbij kunnen worden opgevolgd. Neem hiervoor contact met ons op via 033 434 72 00 of info@hlg.nl