17 februari 2021

Aangiftemedewerker Els Herbrink werkt sinds 1 september 2020 bij HLG. Els houdt zich bezig met de inkomsten- en vennootschapsbelasting binnen de aangiftepraktijk van HLG. Zij treft de voorbereidingen en doet de review van de aangiftes en signaleert advieswerk vanuit de aangiftepraktijk. Zo ontzorgt zij onze klanten met hun financiële en fiscale vraagstukken. Een dynamische baan met veel klantcontact; Els zit bij HLG precies op haar plek!

 

Els vertelt enthousiast over haar werk: “bij HLG heb je een grote variatie in het soort klant. Dus dat betekent ook variërend werk. Ik doe voor alle klanten van HLG die dat nodig hebben de aangiftes. Ik heb dus geen vast klantenpakket, maar doordat ik zoveel klanten ieder jaar voorbij zie komen leer ik ze wel allemaal goed kennen. En doordat ik voor alle klanten werk, heb ik ook met bijna alle collega’s binnen HLG te maken.”

SAMENWERKING BINNEN JE EIGEN TEAM

Ze gaat verder: “door in teamverband binnen HLG samen te werken leer je van elkaar. Met het fiscale team van HLG hebben we, naast iedere drie weken vakinhoudelijk overleg, iedere maandagochtend een werkoverleg. We starten de week gezamenlijk, zodat we van elkaar weten wat er speelt. Daarnaast hebben we door de dag heen veel contact met elkaar, maar dat gaat meer over de dagelijkse vragen waarin we elkaar ondersteunen.”

STARTEN TIJDENS EEN INTELLIGENTE LOCKDOWN

“Als je bij HLG komt werken, dan is het gewoon goed geregeld. Er wordt een programma voor je opgesteld om te zorgen dat je goed wordt ingewerkt en dat je je snel thuis voelt. Je leert HLG vakinhoudelijk kennen, maar ook heel praktisch waar je alles kunt vinden. Je leert in sneltreinvaart al je collega’s kennen, wat het vinden van de weg vergemakkelijkt. Gelukkig startte ik tijdens een intelligente lockdown, we waren met maximaal 15 collega’s tegelijk op kantoor. Ik kan me voorstellen dat als je nu start dat het lastiger is, maar ook daar heeft HLG wat op gevonden. De collega’s die nu tijdens de lockdown starten mogen nèt iets vaker op kantoor zijn en ook zij volgen een inwerkprogramma op maat. Je wordt bij HLG dus alles behalve in het diepe gegooid!”

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

“Daarnaast is het ontzettend waardevol dat je deel kunt nemen aan de HLG University. Ik ben Register Belastingadviseur, ik moet daarvoor 40 verplichte studiepunten per jaar halen. Ook dat wordt vanuit de HLG University gefaciliteerd. Net als een groot aantal andere opleidingen. HLG moedigt het alleen maar aan om je kennis te verbreden. Als fiscalist moet je je immers altijd blijven ontwikkelen!”

ER WORDT VOOR JE GEZORGD

“Ik vind HLG oprecht een toffe werkgever. Iedereen zit thuis en om de paar weken krijgen we weer iets leuks of lekkers thuis gestuurd. De partners zijn heel erg attent, betrokken hoe het met je gaat. Er wordt gewoon goed voor je gezorgd en dat is niet vanzelfsprekend. Dat weet ik zeker!”