Nieuws

18 juni 2020

Sinds twee maanden werkt Boyd Meijer bij HLG corporate finance als corporate finance adviseur. Dat betekent dat hij is gestart midden in de intelligent lockdown van de Corona-crisis, toen alle collega’s van HLG thuis werkten.

 

“Een hele gekke tijd om aan je nieuwe baan te beginnen, maar door goede communicatie en hulp van mijn collega’s is het gelukt om de afgelopen twee maanden al volop bij te kunnen dragen aan alle werkzaamheden van HLG. Daarnaast ben ik blij dat ik mijn sollicitatieprocedure heb kunnen afronden tijdens een persoonlijk gesprek op het kantoor in Leusden”, aldus Boyd.

WERKEN EN LEREN 

Boyd werkt parttime bij HLG, de andere helft van de week besteedt hij aan zijn tweede Master Finance & Technology aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Hiervoor heeft hij een Master Business Development & Entrepreneurship gevolgd aan de Utrecht University School of Economics. Dat betekent voor HLG dat er een talent aan boord is gekomen. Een heel enthousiast talent; Boyd vindt zijn werk bij HLG niet alleen inspirerend. Hij vindt het ook een mooie uitdaging om mee te bouwen aan een relatief jonge corporate cinance afdeling binnen HLG.

Welkom Boyd!

Klik hier voor meer informatie over HLG Corporate Finance